THE ROUND ROAST BAGEL MET KAAS EN PICANHA

Picanha Bagel

Picanha Bagel

Geef meer details over wat er op de foto staat. Licht een specifiek kenmerk van uw bedrijf uit, zoals de productkwaliteit, het unieke aanbod of de tijdelijke uitverkoopprijs. Geef sociaal bewijs door een klantbeoordeling te delen. Stel uzelf en uw team voor om het vertrouwen van uw bezoekers te winnen.

Laten we beginnen

⏱️ Kooktijd: 20 min | ⏱️ Voorbereidingstijd: 30 min | 🌡️ Temperatuur: 180°C Wat heb je nodig ? - Picanha - Bagels - Smelt Kaas ( provolone ,cheddar, mozzarella, Zwitsers, enz.) - Boter of olijfolie (om te grillen) - Kruiden en specerijen naar smaak (zoals zout, peper, knoflookpoeder) Bereidingswijze 1. Verwarm de BBQ voor op 180 graden. 2. Bestrijk de picanha licht met olijfolie en breng het op smaak met kruiden zoals zout, peper en knoflookpoeder. 3. Leg de picanha direct op de grill. Grill de picanha ongeveer 5 minuten aan alle kanten (de precieze grilltijd hangt af van de dikte van van de picanha en je persoonlijke voorkeur voor gaarheid). 4. Terwijl de picanha op de barbecue ligt, snijd je de bagels doormidden en smeer een dun laagje boter of olijfolie op de gesneden kanten. 5. Leg de bagelhelften met de snijkanten naar beneden op de grill en rooster ze 1-2 minuten, of tot ze goudbruin en krokant zijn goudbruin en knapperig zijn. 6. Zodra de picanha de gewenste gaarheid heeft bereik en de bagelhelften goed geroosterd zijn, haal ze dan van de barbecue. 7. Snijd de gegrilde picanha in dunne stukjes en monteer deze op een van de bagelhelften en voeg gesmolten kaas bovenop de picanha. 8. Sluit het deksel van de BBQ om de kaas te laten smelten. Dit duurt meestal maar een paar minuten. 9. Leg de andere helft van de bagel bovenop de kaas en druk zachtjes aan om het broodje in elkaar te zetten.
COVERCOVER