Hier vind je onze recepten
Ben je op zoek naar verschillende recepten dan ben je hier op het goede adress
Check hier onze verschillende recepten
Elke maand meerdere recepten
Recepten Geinspireerd van The Bastard
Slow-cooked shortribs
Ben je nu opzoek naar een heerlijk recept voor super smaakvolle shortribs check dit recept dan zeker
Asian Pulled Beef
Super sappige Pullef Beef? Check dit recept
BBQ Beer Can Chicken
Heerlijke sappige en malsen Beer Can Chicken op jouw
Jalapeno salsa spareribs
probeer eens wat anders en test dit recept zelf
Picanha Bagel
Met dit broodje maak je echt indruk op je vrienden en familie
Gegrilde banaan met rumroom
Simpel maar vooral lekker toetje
Knolselderij op het spit
Deze keer gaan we de wereld van smaken verkennen met een verrukkelijk gerecht dat je smaakpapillen zal laten dansen: Knolselderij aan het spit. Heerlijke vega gevulde pitabroodjes met knolselderij. En de knoflooksaus die je erbij maakt is top.
Pizza di papa
Het geheim van smaakvol deeg – dat klinkt lekker mysterieus – zit hem in de koude gisting; daar ontwikkelt zich de smaak. Heb je minder tijd, koop dan je deeg bij een goede pizzeria. Moet kunnen voor een keertje.
Tomahawk met chimichurri van beenmerg
Wie next level wil gaan met zijn Tomahawk maakt er een chimichurri van beenmerg bij. Maar wat is chimichurri? Chimichurri is een Argentijnse saus/marinade die veel wordt gegeten bij gegrild vlees.
Oosters buikspek
Buikspek is een prachtig stuk vlees, dat zich perfect leent om in zijn geheel te bereiden op de BBQ. Je kunt daarbij ook nog eens alle kanten op qua smaak! In dit recept gaan we de Oosterse kant op, met een heerlijke marinade op basis van hoisinsaus en ketjap manis. Je kunt in de bereiding eventueel ook wat rookhout toevoegen, maar ook zonder krijg je een heel smaakvol resultaat. Dus haal de ingrediënten in huis en plan een middagje in de tuin, want dit wil je proeven!
Picanha
Leo Alkemade, welbekend als acteur, cabaretier en schrijver, laat je zien hoe hij zijn favoriete recept op The Bastard maakt: Picanha met een salsa en prei. In dit recept maakt Leo gebruik van de BBQ-techniek reverse sear. Maar wat is reverse sear eigenlijk?
Smokey short ribs
Deze smokey short ribs van eigenaar en chef-kok Stephan Möllers van restaurant Plantage 87 in Oude Wetering vergen een “low and slow” bereiding. Ideaal als je thuis eters krijgt vindt Stephan. “Je hebt je handen vrij om andere dingen te doen, maar tovert op deze manier wel een mooi groot stuk vlees op tafel, dat werkelijk smelt in de mond”. En daar is geen woord van gelogen.
Pulled pork
Wat dacht je van een lekker wit bolletje Pulled Pork afgetopt met je favoriete Barbecue saus voor dit weekend? Rub de procureur met je favoriete rub, laat een nachtje intrekken en vlam je BBQ maar aan. Rook de procureur eerst met wat chucks en gaar hem daarna in een Dutch Oven met bier, verschillende groente en kruiden voor extra smaak. Pull het vlees met de bear claws uit elkaar, en bak de Pulled Pork nog even aan zodat je die lekkere knapperige stukjes Pulled Pork krijgt. Benieuwd naar het recept? Lees snel verder!
Loaded nachos
Susan Aretz maakt een van haar favoriete borrel-recepten van de BBQ: Loaded Nachos. Je kunt bij dit gerecht zelf bepalen hoeveel toppings je wilt gebruiken, om de nachos misschien zelfs extra loaded te maken.
Peri Peri Chicken
Peri-peri, piri-piri of pil-pil? Who cares!. De spiesen zijn heerlijk als snack uit het vuistje, of op een sandwich met een gulle lik humus en een handje rucola een perfect lunchitem. Snel klaar? Nee, niet echt. Voor de betere smaak laat je de marinade namelijk drie uur intrekken. ENJOY!
Côte de Boeuf met blauwkaas topping
zeg nou zelf, wat is er beter dan een dikke Côte de Boeuf met blauwkaas topping? Het recept van deze steak met Diablo topping komt uit het kookboek van Jord Althuizen:
Cherry Spare Ribs
Welkom in de wereld van de smaakexplosie! Ervaar de perfecte combinatie van zoet en hartig met onze overheerlijke Cherry Spare Ribs! Onze speciale kersenrub is met zorg samengesteld om je smaakpapillen te verwennen met de zoete smaak van rijpe kersen en de heerlijke hartige smaak van malse spare ribs