Hier vind je onze recepten
Ben je op zoek naar verschillende recepten dan ben je hier op het goede adress
Check hier onze verschillende recepten
Elke maand meerdere recepten
Recepten Geinspireerd van The Bastard
![](https://d2gt4h1eeousrn.cloudfront.net/90368283/cover-xRqUcq/xq48489-200x200.jpg)
![](https://d2gt4h1eeousrn.cloudfront.net/90368283/cover-xRqUcq/xq48489-200x200.jpg)
Slow-cooked shortribs
Ben je nu opzoek naar een heerlijk recept voor super smaakvolle shortribs check dit recept dan zeker
![](https://d2gt4h1eeousrn.cloudfront.net/90368283/cover-qAbRpU/hO2QQAO-200x200.jpg)
![](https://d2gt4h1eeousrn.cloudfront.net/90368283/cover-qAbRpU/hO2QQAO-200x200.jpg)
Asian Pulled Beef
Super sappige Pullef Beef? Check dit recept
![](https://d2gt4h1eeousrn.cloudfront.net/90368283/cover-9tUKxp/juH3DeH-200x200.jpg)
![](https://d2gt4h1eeousrn.cloudfront.net/90368283/cover-9tUKxp/juH3DeH-200x200.jpg)
BBQ Beer Can Chicken
Heerlijke sappige en malsen Beer Can Chicken op jouw
Jalapeno salsa spareribs
probeer eens wat anders en test dit recept zelf
Picanha Bagel
Met dit broodje maak je echt indruk op je vrienden en familie
Gegrilde banaan met rumroom
Simpel maar vooral lekker toetje
Knolselderij op het spit
Deze keer gaan we de wereld van smaken verkennen met een verrukkelijk gerecht dat je smaakpapillen zal laten dansen: Knolselderij aan het spit. Heerlijke vega gevulde pitabroodjes met knolselderij. En de knoflooksaus die je erbij maakt is top.
![](https://d2gt4h1eeousrn.cloudfront.net/90368283/cover-PeunKS/tc6uHzY-200x200.jpg)
![](https://d2gt4h1eeousrn.cloudfront.net/90368283/cover-PeunKS/tc6uHzY-200x200.jpg)
Pizza di papa
Het geheim van smaakvol deeg – dat klinkt lekker mysterieus – zit hem in de koude gisting; daar ontwikkelt zich de smaak. Heb je minder tijd, koop dan je deeg bij een goede pizzeria. Moet kunnen voor een keertje.
![](https://d2gt4h1eeousrn.cloudfront.net/90368283/cover-pxZ9Hv/OsJ9ubm-200x200.jpg)
![](https://d2gt4h1eeousrn.cloudfront.net/90368283/cover-pxZ9Hv/OsJ9ubm-200x200.jpg)
Tomahawk met chimichurri van beenmerg
Wie next level wil gaan met zijn Tomahawk maakt er een chimichurri van beenmerg bij. Maar wat is chimichurri? Chimichurri is een Argentijnse saus/marinade die veel wordt gegeten bij gegrild vlees.
![](https://d2gt4h1eeousrn.cloudfront.net/90368283/cover-SkVWEC/50Tqvu5-200x200.jpg)
![](https://d2gt4h1eeousrn.cloudfront.net/90368283/cover-SkVWEC/50Tqvu5-200x200.jpg)
Oosters buikspek
Buikspek is een prachtig stuk vlees, dat zich perfect leent om in zijn geheel te bereiden op de BBQ. Je kunt daarbij ook nog eens alle kanten op qua smaak! In dit recept gaan we de Oosterse kant op, met een heerlijke marinade op basis van hoisinsaus en ketjap manis. Je kunt in de bereiding eventueel ook wat rookhout toevoegen, maar ook zonder krijg je een heel smaakvol resultaat. Dus haal de ingrediënten in huis en plan een middagje in de tuin, want dit wil je proeven!
![](https://d2gt4h1eeousrn.cloudfront.net/90368283/cover-cVbmoF/3A8SCvy-200x200.jpg)
![](https://d2gt4h1eeousrn.cloudfront.net/90368283/cover-cVbmoF/3A8SCvy-200x200.jpg)
Picanha
Leo Alkemade, welbekend als acteur, cabaretier en schrijver, laat je zien hoe hij zijn favoriete recept op The Bastard maakt: Picanha met een salsa en prei. In dit recept maakt Leo gebruik van de BBQ-techniek reverse sear. Maar wat is reverse sear eigenlijk?